Lid
 


microformMicroform kao proizvođač skenerske i mikrografske opreme preuzeo je organizaciju „Agfa MDS“ te zajedno sa evropskim filijalama oformio „Microform Partner Grupu“ čija organizacija osigurava daljnji razvoj i podršku u svim zemljama regije. „Lid d.o.o.“ je distributer i tačka podrške u Republici Srbiji.


microform GmbHSistema arhiviranja "Made in Germany"


microform GmbH je osnovan davne 1994 - u početku sa ciljem da se obezbedi proizvodnja i prodaja Agfine uspešne i sada već legendarne ADMIS CD-51 rotacione kamere za mikrofilm. Od tada smo nastavili da razvijamo i širimo naš asortiman proizvoda, uvek sa jednim okom na rastućim potrebama tržišta i u skladu sa našim Best Image Quality concept-om.


U srcu proizvodnog portfolia danas su high-end document skeneri projektovani za glatku obradu velike količine dokumenata, generisanje kolor i crno-bele slike po želji. Kombinovanjem ovih skenera sa moćnim softverskim alatima, u mogućnosti smo da implementiramo fleksibilno i ekonomično rešenje za najrazličitije primene.


Kao neko ko je iskusan, specijalizovan i razume šta mikrofilm zahteva i šta se sa njijm dobija, smatramo da je naša dužnost a ne samo posao da ponudimo tržištu "state of the art" mikrofilmska rešenja. Svi naši uređaji, digitalni i analogni, su temeljno isprobani, testirani, 100% korisnički orijentisani i dokazani na tržištu.


microform nudi svoje proizvode na Nemačkom tržištu kroz svoju prodajnu mrežu i u saradnji sa ovlašćenim partnerima. Na globalnoom tržištu, microform proizvodi se prodaju preko mreže prodajnih partnera (sales partners) i prodavaca (resellers).microform je član asocijacije za obradu multimedijalnih informacija FMI (Fachverband für multimediale Informationsverarbeitung e.V.) i VOI (Verband Organisations- und Informationsverarbeitung e.V). 

Sa osnivanjem microform partner group-e uspostavili smo međunarodnu mrežu jakih i kvalifikovanih partnerskih kompanija. Ovi partneri pokrivaju skoro sve zemlje Evrope i u mogućnosti su da razmene svoje iskustvo i stručnost.


microform-ovo izvanredno iskustvo u oblasti analognog i digitalnog arhiviranja i visok nivo inovacija pokazuje da je kompanija koja je snažan partner za uspešnu saradnju sa krajnjim kupcima i prodajnim partnerima.


Vrh


microform - Best Image Quality concept

Best Image Quality concept - naš odgovor na Vaše zahteve i potrebe i savršeno rešenje za snimanjeState-of-the-art i efikasno arhiviranje zahteva mnogo više od tehnološki savršenog hardvera. 

Pored najboljih rezultata skeniranja i nivoa sigurnosti, ono što je potrebno su praktična rešenja i laka i komforna dorada. Iz tog razloga , mi smo u microform-u razvili koncept "najbolji kvalitet slike" - kombinacija tehnologije moćnih skenera sa sofisticiranim funkcijama snimanja i sveobuhvatni konsalting i usluga. To nam omogućava da razvijamo rešenja po meri za specifične primene zajedno sa Vama , našim klijentima.


Najbolji kvalitet slike znači:


- Izuzetne hardverske komponente

- Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu optičkih i elektronskih komponenti i jedinstvenog transportnog sistema bez kaiševa , microform je obezbedio najbolji dostupni kvalitet slike uz maksimalnu bezbednost dokumenata.


Vrh
Brze veze


microform


Eko-monitor